27 Mart 2016 Pazar

Koridallos Hapishanesi: Devrimci Mücadele Üyesi Nikos Maziotis: Kaçma Girişimi ve Müebbet Hapis Cezası Üzerine

Koridallos Cezaevi'nden 21 Şubat 2016 pazar günü helikopterle kaçma girişimi: 

Devrimci Mücadele üyesi Yoldaş Pola Roupa tarafından bir operasyon yapıldı- bu devrimci bir hareketti, bu politik tutsakların özgürlüğü için bir gerilla eylemiydi. Devrimci Mücadele’nin  eylemlerinin devamı, devletin örgütümüze ve yine silahlı mücadele sebebiyle cezaevinde bulunan diğer politik tutsaklara, yoldaşlara karşı baskıcı operasyonlarına karşı verilen bir cevaptı. 

Bu nedenle büyük bir öneme sahip örnek teşkil eden bir dayanışma eylemiydi. Cezaevinden kaçma operasyonu devam eden silahlı devrimci harekete bir adım daha yaklaşmak,  devleti ve sermayeyi yıkmak için mücadeleyi yükseltmek,  ülkenin ülkelerüstü patronlarının(EC,ECB VE IMF ve ESM) dayattığı kurtarma paketleri politikaları düzenini alt üst etmek demekti.  Günümüzün koşullarında silahlı mücadelenin tam zamanıdır ve her zamankinden daha gereklidir. Bu operasyondaki başarısızlık bize boyun eğdiremedi. Biz yaşadığımız ve nefes aldığımız süre boyunca mücadele etmeye devam edeceğiz.

***

Sosyal devrim için, devleti ve sermayeyi yıkmak için mücadele, zorluklara, sonuçlarına, bedellerine rağmen devam etmelidir. Mücadelemizin silahlarını asla teslim etmeyeceğiz.



DEVLET VE SERMAYEYLE BARIŞ VE ATEŞKES YOK

SOSYAL DEVRİM İÇİN SİLAHLI MÜCADELE

DEVRİMCİ MÜCADELE ÜYESİ YOLDAŞ LAMBROS FOUNDAS’I SONSUZA KADAR ONURLANDIR

Nikos Maziotis, Devrimci Mücadele üyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder