27 Mart 2016 Pazar

Yunanistan:Vegan Anarşist Tutsak Osman Evcan'la Dayanışma İçin Pankartlar ve İlanlar!

22 Şubat 2016'dan beri Türkiye'de hapsedilmiş anarşist Osman Evcan bir yıl içinde 3. kez,  vegan yemek ve Silivri Yüksek Güvenlikli Hapishane' lerin koşullarıyla ilgili açlık grevinde.

Yoldaşımızın mücadelesini yükseltmek için Patras, Selanik ve Charia'da "Alogomiges" Kolektifinin posterinin de  içinde olduğu bir çok poster asıldı ve ilanlar yapıştırıldı.



"Türkiye'deki  hapishanelerde hapsedilmiş ve 22/02'den beri açlık grevinde olan anarşist Osman Evcan'ın talepleri hemen yerine getirilsin."


"Yunanistan'dan Türkiye'ye Hapishanelere yıkım. Otoriteye ateş. anarşist Osman Evcan'a Kuvvet!
Anarşist Osman Evcan'a kuvvet! son hücre yıkılana dek, kimse özgür değil.
 Türkiye Hapishanelerinde onurlu bir yaşam talep eden anarşist Osman Evcan'ın Mücadelesinde zafer.

OSMAN EVCAN’LA DAYANIŞMA

Türkiye Silivri hapishanesinde tutsak olan vegan anarşist Osman Evcan 22 Şubat’tan itibaren açlık grevinde. Bulunduğu hapishanelerde 2011 yılından itibaren dördüncü kez, son bir sene içinde üçüncü kez açlık grevine girerek her türlü tutsaklığa karşı mücadelesini sürdürmekte.
Osman çıplak vücut kontrollerini, tecriti, devamlı kırdığı hücre içindeki kameraları, mektuplaşma ve ziyaret kısıtlamalarını ve vegan yiyecek reddini sergileyen TC hapishanelerindeki tahakkümcü tavırlara karşı kendi hayatını tehlikeye atarak, hem kendisi hem diğer tutsaklar için mücadele etmekte.
TOPYEKÜN KURTULUŞA KADAR
HER TÜRLÜ HAPSE KARŞI DEVAMLI MÜCADELE
22.02'den beri açlık grevinde olan anarşist Osman Evcan'a zafer! Her Türlü Kapatılmaya karşı!

22.02'den beri açlık grevinde olan anarşist Osman Evcan'a zafer! tüm hücreler yıkılana dek! 
Krakatoa kolektifi.  
22/02'den beri Türkiye'de açlık grevinde olan Osman Evcan'la dayanışma! Tüm hapishaneler yıkılana dek mücadele! Krakatoa kolektifi.


çeviri: http://insurrectionnewsworldwide.com/2016/03/25/greece-banners-broadsheets-in-solidarity-with-vegan-anarchist-prisoner-osman-evcan/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder