12 Eylül 2016 Pazartesi

Montreal - Meydan Okuma: Grevi Bütün Hapishanelere Yayalım! Buna Kanada da dahil!

Bu 9 Eylül, tutsak grevini destekleyen herkese bir meydan okuma çağrısı.

Bu grevin hapishane sansürü ve şiddet yanlısı gardiyanlar tarafından bitirilmemesi için her yere yayılması gerekir. Hapishanelerin tutsaklar arasındaki iletişimi engellemesinden dolayı bunu yaymak bizim görevimiz. Bu çağrıyı Kanada hapishanelerine yaymak, hapishane karşıtı mücadelemizi hapishane duvarlarının ve sınırların dışına ulaştırmamıza olanak sağlayacaktır.

Açıkça gözüktüğü üzere yapılacak ilk hamle grevi hapishanelere yaymak olacaktır. Eğer içerideki insanlar harekete geçmek isteyeceklerse, yapacakları ilk şey bir plan oluşturmak üzere bunu arkadaşlarıyla paylaşmak olacaktır. Dışarıdakilere tavsiyemiz grev çağrısı posterlerini basmak ve her yere yaymak olacaktır. 

Kimlere gönderebilirsiniz? 

Tutsak eski lise arkadaşlarınıza, çocuk hapishanesindeki kardeşinize, sizi etkileyen Siyah Özgürlüğü tutsaklarına, komşunuzun göçmen hapishanesinde olan akrabasına veya geçen sene haberlerde okuduğumuz 4 banka soymak suçlamasıyla yakalanan kadına gönderebilirsiniz.

Hapishane sensörüne yakalanmamak için farklı adresler ve isimler kullanabilirsiniz. Veya daha akıllıca yöntemler geliştirebilirsiniz. 

Bunun tarihi bir hareket olduğu gerçeğini reddedemeyiz. Bu kaçırmamamız gereken bir şans. Liderlerin olmadığı bir dünyada yedek kulübesi yoktur. Herkes rolünü oynasın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder