14 Ekim 2016 Cuma

Hollanda: 19 Kasım 2016- Baskılarla Savaş! Anti-Faşistlere Ve Anarşistlere Karşı Baskılara Son!



19 Kasım Cumartesi günü, Hague’da anti-faşistlerin ve anarşistlerin yüzleştiği baskı dalgasına karşı bir eylem gerçekleşecek. Eğer birimize saldırılırsa, hepimize saldırılır. 

Direnişle dayanışma!

Son bir sene içerisinde, anarşistlere ve anti-faşistlere karşı baskılar giderek arttı. Anarşistlerin bazı bölgelere girmeleri yasaklandı. Irkçı, katil, işkenceci polis bununla direnişi kırmayı amaçladı. Daha sonra başka bölgelere de girişler yasaklandı.  Bu seferki dalga aşırı sağ Pegida’nın eylemlerine direnen anti-faşistlere karşıydı. 13 senedir işgal edilmiş olan sosyal merkez De Vloek’İn tahliyesine direnen birkaç anarşistten 50.000 euro talep edildi. Vali aynı zamanda yerel otonom merkezi kapamaya çalıştı. Bunu izleyen eylemler yasaklandı, insanlar evlerinde ve sokaklarda polis tarafından tehdit edildi, bir çok önleyici gözaltı gerçekleşti ve bir çok muhbirin içimize sokma girişiminde bulunuldu. 

Ancak bunlar sadece bireysel anarşistlere ve anti-faşistlere karşı saldırılar değil. Bu saldırılar ırkçılığa karşı mücadele edenlere, sömürüsüz bir dünya için savaşanlara, ayrımcılığa karşı savaşanlara karşı, bu saldırılar hepimize karşı. Bu saldırılar cevapsız kalmamalı. Bu bir dayanışma çağrısıdır. Çünkü dayanışma polis ve vali tarafından bize dayatılan izolasyona karşı tek silahımızdır. Otonom alanlarımızı ve yapılarımızı korumalıyız! 

19 Kasım’da Hague’a gelin. Irkçılık ve baskı damlayan devlet zincirleri kırılmalı! Çünkü savaşmayan zaten kaybetmiştir.

Baskılarla Savaşın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder