14 Şubat 2017 Salı

Meksika: Aachen Almanya’daki Tutsaklarla Dayanışma İçin Kundakçı Saldırı


Savaşmak için binlerce nedenimiz var. Kapitale doğrudan saldırma ihtiyacını dikkate aldık. Her seferinde savaşmaya devam etmek için daha fazla neden buluyoruz. Örneğin birkaç hafta önce bazı yoldaşlarımız Aachen’daki silahlı soygunla suçlandılar. ‘Meşru Adaletin’ bürokratik sürecinin anlayışları onları özgürlüklerinden mahrum bıraktı. Unutmamalıyız ki, kamulaştırma adildir, bir doğrudan eylemdir, her devrimci hareketin bir parçasıdır. Şu sloganın önemini belirtir: “Bir bankayı kamulaştırmak veya ateşe vermek mi onu kurmak mı daha büyük bir suçtur?” 
 
Nefret ve öfkemiz bizi daha güçlü kıldı. Bir grup katil tarafından bize dayatılan ‘gerçeklikte’ bizi tutsak eden şartlı konfor ve süregelen pasiflik lüksünü kendimize tanımaya artık gücümüz yok. 

2 Şubat gecesi, memnuniyetsizliğimizi içinde aşırı derecede yanıcı madde ve patlayıcıların olduğu bir davula koyduk. Axis 10 South ve Xocoyoacán sokağının köşesindeki 2 ATM’nin ortasına yerleştirdik. İki makinayı da imha ettik ve içindeki paralar yandı. Citigroup bankasının bu şubesi belli ki birkaç hafta kapalı kalacak. 

Citigroup iğrenç emperyalizmin en büyük temsilcilerinden biridir.Bankalar kapitalin ibadethaneleridir. Bizde onun iğrenç sisteminin sonuçlarıyız. Her gün daha bilinçli ve her gün özgürlük mücadelesine daha fazla bağlıyız. 

Biz Almanya’da ki tutsak yoldaşlarımızla ve  yoldaşlarımız Luis Fernando Sotelo ve Fernando Bársenas’ la dayanışma içerisindeyiz. 

Ne suçlu ne de masum!

Savaş tutsakları, sokaklara!

Hapishane duvarları yansın!

Devlete, kapitale ve otoritenin her biçimine karşı!

Gece Kedileri & Şeytani Büyücü Kundakçılar Hücresi FAI-FRI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder