20 Haziran 2016 Pazartesi

Şili: Santiago'da İki Tapınağa Boyalı Saldırı ve Yazılama

Din karşıtı şiddet, anarşist bir eylem olarak, güçlü bir şekilde piç otoriteye karşı boy gösterdi. Türlü sonuçlar alındı. Politikacılar devlet ve otorite sembollerine karşı yapılan eylemlerin faillerinin daha fazla ceza almasına neden olacak yasalar için bağırdılar, basın karalama rolünü oynadı ve sosyal barışı yani hükümeti savundu, önce köleleştirilen hayatlarını sorgulamadan vatandaşlar geri kalan şeyleri sorguladılar ve dindarlar filmlerdeki iyi karakterler gibi sadece göz yaşı döktüler.
Din karşıtı şiddeti savunuyor ve yayıyoruz çünkü biz kiliseyi tahakküm aygıtlarından biri olarak görüyoruz ki bu sosyal kontrol politikaları üzerindeki etkilerinden rahatlıkla görülebilir. Yeni cezalandırma yasaları üretme gücünü desteklerler ki bu sorgulanmadan inanılan var olmayan bir tanrının boş konuşmaları tarafından tekrar onay görür. Cennette biten bir ömür boyu hapis cezasına kim inanır?
Çok küçük bir otorite karşıtı jest olarak, uzun dönem mahkumlar için yapılan çağrıya cevap olarak, 14 Haziran akşamında, iğrenç Santiago şehrine düşen kasvetli sisle kamufle olarak, iki pedofili, para ve suç tapınağını boyayla lekeledik ve "Otoriteye karşı, Anarşi." cümlesini kazıdık.
Bütün gücümüzle Kevin Garrido ve Joaquin Garcia'yı, Marcelo Villaroel'i, Freddy Fuentevilla ve Juan Aliste'yi selamlıyoruz. İsyancıları unutmuyoruz.
Mauricio Morales ve Sebastian Oversluji her vandal eylemde bulunmaya devam ediyor.

Dinci zihniyete karşı sürekli hücum!
Mahkumlar için güç ve dayanışma!

Sosyal savaşı tanrı bile durduramaz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder