30 Ağustos 2016 Salı

Dayanışma En Güçlü Silahtır: Mesut Yalnız Değildir!

Her geçen gün türlü bahane ve oyunlarla hapishanelere kapatılıyor, tutsak ediliyoruz. İktidar savaşları arasında, olağanüstü hal'lerin gölgesinde ve devletlerin baskısı altında hayatlarımızı ve mücadeleyi sürdürmeye çalışıyoruz. Yarın hiçbirimizin tutuklanmayacağının, hapishanelere kapatılmayacağının garantisi yok. Hele hele bugün içinde olduğumuz siyasal iklimde hiç yok. Ancak mücadele her zaman devam edecektir! İçeride ya da dışarıda...

İçerideki ve ''dışarıdaki'' mücadele her zaman iç içedir. Tutsak edilen sadece bedenlerdir, yoldaşlarımızın fikirleri tutsak edilemez.

Devletlerin elindeki hiçbir yoldaşımız yalnız değildir! Bunun için, henüz devletin kapama aygıtına yakalanmamış tüm yoldaşlarımızı Mesut şahsında tutsak tüm yoldaşlarımızla suç ortaklığına çağırıyoruz.

Hapishanelere Yıkım!
ABC İSTANBUL

Bu bağlamda Mesut'un yoldaşları ve dostları bir dayanışma etkinliği düzenleyecekler. Dayanışma metni ve afişi şöyle:
1 Eylül Dünya Barış Günü’nde; Perşembe Saat 20.00’de herkesi İnfial’e çağırıyoruz.
Mardin E Tipi Kapalı Ceza Evinde tutuklu bulunan Mesut arkadaşımızın avukat ve mahkeme masrafları için bir dayanışma düzenliyoruz.
Kart postal ve mektup yazmak için malzemelerimiz var, süslemek için değişik bir şeyler varsa evden getirebilirsiniz. Geceye Koma Tarlabaşı'nın akustik ezgileri ile devam edip Mardin’e bir selam yollayacağız. 
Mesut'a özgürlük!
Dayanışmayla
Yer:
İnfial (Bülbül Mahallesi, Turan Caddesi, No:36A Beyoğlu/İstanbul)
Tarih: 1 Eylül 2016
Saat: 20.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder