8 Ağustos 2016 Pazartesi

İsviçre: “TIK TIK. Kim o? –Devlet- “


10 Temmuz Pazar günü Zürich ve St. Gallen’de ev aramaları gerçekleşti. Bu sefer 3 yere baskın yapıldı. Savcılık tarafından çıkarılan arama izninde arama nedeni olarak “kundaklama, vb. “ gösterilmişti.  Daha sonra öğrendiğimiz detaylar bu aramanın Waidberg,8037 Zürich’de ki iletişim antenleri sabotajı ile ilgili olduğunu göstermekteydi. 

Zürich’de üniformalı polislerle ev aramaları yapılırken tatmin olamayacakları sonuçlar elde ettiler. 3 olayda da kullanılmamış kelepçelerle geri dönmek zorunda kaldılar. Bu eylemle yine polisin neyi temsil ettiğini gösterdiler: devletin baskıcı gücü, bunu savunmak ve potansiyel düşmanları etkisiz hale getirmek için her anlamda donanımlı olmak. 

Ve bu kategori kendisinin üzerinde başka otorite kabul etmeyenlerin, toplumun varlığından  ayrılmayı, yabancılaştırılmayı kabul etmeyenlerin, her geçen gün mutluluk, beraberlik ve sınırsız imkanlarla böbürlenilirken teknoloji tarafından izole edilenler ve izlenenler için.

Otonomimizi radyo sinyallerinin irite ettiği bir köleliğe dönüşümüne yardım eden yapılara karşı gerçekleştirilen bu saldırıyı savunmak gereklidir. Yayılan her ateş bir kıvılcımdan çıkar…

Anarşist Gazete ''Dissonanz“ 20 Temmuz 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder