9 Haziran 2016 Perşembe

ABD: Anarşist Tutsak Jeremy Hammond: 11 Haziran Açıklaması




11 Haziran’da devrimci selamlar! Bütün yeryüzü savaşçıları ve demir parmaklılar ardındaki anarşistlerle dayanışma!

Otorite ve kar üzerine kurulu bir sisteme karşıyız. Öyle bir sistem ki dünyayı yok ederken, insanları yoksulluğa ve hapsedilmeye zorlamakta. Çoğumuz buna karşı direnirken kendimizi, bizi yıllarca hapishanelere kapatmak için, muhbirlerle tuzağa düşüren, uydurma terörizm suçlamalarını kullanan geniş çaplı karşı-istihbarat aygıtlarının hedef tahtasında bulduk. 

İlerideki işlerle meşgul olmadan önce her olaydan dikkate alınması gereken dersler çıkardık ancak önemli olan şey tahakkümün görünürde baskıcı güçlerinin bizi hareketsizliğe ve pasifliğe sürükleyerek sindirmesine izin vermemektir. Bizim gibi hapis cezası çekenlere dahi- ki bilirsiniz biz sisteme itaat etmeyiz- sizin sokaklarda yaptığınız işleri, süregelen kampanyaları (yeni yüksek güvenlikli hapishanelerin Letcher County,Kentucky’de dağın zirvesindeki kömür çıkarma bölgesinin kaldırılmasıyla yapılmasını engelleme kavgası gibi) duymak güç verir ve esin kaynağı olur. Bu hapishane endüstriyel kompleksi ile vurguncu kapitalistlerin yeryüzünü sömürmesi arasındaki bağları gösteren kazanılabilir bir fırsattır.

Ancak başarılı olmak için bütün taktikleri düşünmemiz gerekir: Tutsaklara kitap göndermekten, konferanslar düzenlemeye, duruşmalardan eylemlere, internet sitelerini heklemekten ,altyapılara sabotaj yapmaya kadar bütün taktikleri düşünmeliyiz. Çabalarımızın karşılığını hemen göremeyecek olsak da her başkaldırının bir önemi vardır. 

 Çünkü küçük titreşimler bile büyük dalgalara dönüşebilir. Yerel eylemlerin uluslararası sonuçları vardır. Biz devrimin tohumlarını atıyoruz, vahşi ve özgürce. 

Bu sistemi ilk ve son kez büyütüp alaşağı edene dek!

Devrim için!
Jeremy
(A)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder